Over ons

Dirk van der Beek

Dirk is een Texelaar in hart en nieren die zich volop inzet voor de transitie naar een regeneratief voedselsysteem. Binnen het Wads Smaakhuus is zijn kennis en ervaring op het gebied van strategische ontwikkelingen, operationele uitdagingen en financiën onmisbaar.

Lodewijk Dros

Schrijver en Texelaar Lodewijk deed voor z’n boek ‘Lekker Wads’ jarenlang historisch onderzoek naar de Wadse (eet)cultuur. Zijn expertise over eten, drinken (bier!) en cultuurhistorie van het Waddengebied vormen het culturele fundament van het Wads Smaakhuus.

Iris Nekeman

Iris is een verbinder die overal kansen ziet. Haar visie op de Wadse eetcultuur als inspiratiebron voor een duurzaam voedselsysteem blijft moeilijk onopgemerkt. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de community building, de programma-activiteiten en de financiën.

Arnoud Dros

Arnoud is een conceptueel denker die op creatieve wijze uiteenlopende aspecten van de Wadse eetcultuur weet te belichten. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de promotie en organisatie van de programma-activiteiten en de productontwikkeling.